389,00 

HUOM! Muista tilata sopiva liner!!

 

Poista
Tuotetunnus (SKU): 1571-1-1-2-1 Osastot: ,

Kuvaus

OneK ratsastuskypärien ominaisuudet ovat uusinta tekniikkaa. Innovatiivinen muotoilu yhdistettynä turvallisuuteen ja mukavuuteen! OneK-kypärät koostuvat polykarbonaatista ja etukäteen ABS-yhdistelmäruiskuvaletusta ulkokuoresta, joka on yhdistetty EPS-päällysteeseen. EPS-päällyste on pääosana iskunkestävyydelle kypärässä. OneK käyttää vain korkealaatuisinta EPS-päällystettä, jonka tiheys takaa kypärälle parhaimman mahdollisen iskunkestävyyden. VG01 sekä uusimman standardin mukaisesti EN1382-2017 hyväksytty.

OneK-kypärä tarjoaa sinulle erityisen hyvän ilmanvaihdon, ja siinä on pehmustettu kiinnitys ja nopea tex-solki leuan alla.

OneK-kypärää on saatavilla kolmella eri kuorikoolla. Käyttämällä OneK-lineriä, joka on saatavissa koossa XS-XL ja nyt myös ovaalinmuotoisena, saat kypärän juuri sinun päähäsi sopivaksi. OneK-liner on valmistettu pestävästä sekä nopeasti kuivuvasta kankaasta; se siirtää kosteutta pois iholta sekä on anti-mikrobinen.

OneK-kypärä on kehittyneen teknologian ja esteettisen muotoilun onnistunut yhdistelmä. Kypärä on suunniteltu niille, jotka haluavat kypärältä turvallisuutta, designia sekä mukavuutta. OneK-kypärillä on maailman parhaimmat ominaisuudet.

Täytteet (liner) sovitetaan yksilöllisesti käyttäjän mukaan.

Kuori 0 Linerin koko XXXS-S
Kuori 1 Linerin koko XS-M
Kuori 2 Linerin koko L-XL

Sparkle Chrome on saatavilla vain rajoitetun ajan! Huom, kuvasta poiketen tämä on aurinkolipallinen kypärä!

Lisätiedot

Paino 1.5 kg
Kuoren koko

0, 1, 2

Väri

Musta, Navy