195,00 

Poista
Tuotetunnus (SKU): 1220-1 Osastot: ,

Kuvaus

Kauppiaan testaama ja suosittelema Tactio nyt saatavilla myös oliivirenkaalla!

Neue Schule Turtle Tactio™ on erityisesti suunniteltu mukautumaan suuremmille ja herkemmille kielille. Hyvin ainutlaatuinen muotoilu, Turtle Tactio ™ tarjoaa ratsastajalle lähestymistavan, jota ei ole koskaan ollut saatavilla. Litistetty alapuoli keskiosan kanssa, jossa anatomisesti muotoillut osat, tekee kuolaimesta ainutlaatuisen ratsastuksen kaikkiin lajeihin. Innovatiivinen suukappale on äärimmäisen palkitseva hevosille ja se kannustaa niitä työskentelemään innokkaasti ratsastajan kanssa.

Rohkean TongueSMART ™ suukappaleen suunnittelussa on keskitytty ohjaamaan ohjaspaine kielen keskiosaan, viemällä samalla painetta pois herkiltä alueilta lähellä suupieliä ja kielen reunoilta. Ainutlaatuinen “Turtle” tuo reunapalojen kiinnityksen keskiosaan niin, että se on mahdollisimman hellä hevosen herkälle kitalaelle, aiheuttamatta painetta sinne.

Suuosan paksuus hammasvälien alueella, on markkinoiden pienin. Tämä innovatiivinen suunnittelun tulos rohkaisee hevosta hyväksymään kuolaimen ja ratsastajan käden paremmin kuin mikään muu kuolain. Kuolaimen keskipala on myös erittäin lyhyt.

Kauppiaan kokemuksen mukaan Tactio sopii erityisen hyvin herkille hevosille, joilla on vaikeuksia hyväksyä tuntumaa. Hevoset ovat kuitenkin yksilöitä, ja varmistuaksesi sopivuudesta voit tilata nämä kuolaimet myös sovitukseen täältä: https://www.ratsastustarvike.net/tuote/testikuolain/

Lisätiedot

Paino 0.3 kg
Koko

L (138-148mm), M (128-138mm), S (118-128mm), XL (148-158mm), XS (108mm-118mm), XXL (158-168mm)

Renkaan koko

55mm, 70mm