37,20 

Kuvaus

Mühldorfer iQ NaturLiebe Mysli sopii erinomaisesti viljavapaan hevosen ravintoon – sekä myös erinomaisesti hevosille ja poneille joiden energiankulutus on normaali tai keskitasoa, mutta jotka samalla vaativat suuren määrän raakakuitua. Raakakuiturikas mysli on paitsi terveellistä ja herkullista, myös täysin luonnollista ja tehty ilman melassia, lisättyä sokeria, lisäaineita ja säilöntäaineita.

* Erittäin korkea raakakuitupitoisuus

* Niitty-tuore tuoksu ja luonnollinen maku

* Soveltuu myös herkkävatsaisille tai herkän aineenvaihdunnan omaaville hevosille

* Ihanteellinen lisä kivennäisen kanssa

* Ihanteellinen kevyesti ruokittaville hevosille

Mühldorfer iQ NaturLiebe Myslissä on paljon niittykasveja ja vihanneskuituja ja sitä on täydennetty sinimailasella. Alhainen tärkkelyspitoisuus helpottaa ruuansulatusta. Rehu sopii vatsastaan herkille hevosillekin. Myslissä oleva kylmäpuristettu pellavaöljy tarjoaa hevoselle välttämättömiä rasvahappoja. Ylimääräinen plussa hevosen hyvinvoinnille on myslin sisältämä rehuhiili: bakteerit ja toksiinit sitoutuvat hiileen, joka kuljettaa ne kehosta pois.

Ainesosat: 70,45% niitty- ja kasvikuituja, 10,00% sinimailasta, 6,30% omenan puristemassaa (kuivattu), 6,25% pellavansiemenkakkua, 2,00% pellavansiemenöljyä 1,50% punajuurta (kuivattu), 1,50% puuhiilirehua, 0,10% nokkosta (kuivattu), 0,10 % hamppukakkua.

Ravintosisältö: 8,78% raakavalkuaista, 3,99% raakarasvaa, 26,80% raakakuitua, 5,78% raakatuhkaa, 0,43% kalsiumia, 0,20% fosforia, 0,05% natriumia.

Ruokintasuositus: 100 painokiloa kohti 200–400 g NaturLiebe-müsliä päivässä; riippuen tarpeesta ja suorituskykyvaatimuksista.

Vinkki: Hevosille, joilla on hampaiden kanssa ongelmia sekä vanhemmille hevosille, jotka juovat vähän, suosittelemme rehun kostuttamista tai ruokintaa liotetussa muodossa.