44,30 

Kuvaus

Vähennetty sokeri- ja tärkkelyspitoisuus, suositellaan hevosille, joilla on viljaintoleranssia.

Landwiesen Low Cobs kehitettiin erityisesti hevosille, jotka kärsivät aineenvaihduntahäiriöistä, kuten EMS, Cushing, PSSM tai kaviokuumeesta, ja siksi niitä tulisi ruokkia vähentyneellä tärkkelyksellä ja sokerilla. Riittävän energiansaannin varmistamiseksi tähän rehuun käytetään vaihtoehtoisia energialähteitä, kuten riisileseitä, pellavarouhetta ja pellavaöljyä. Panimohiivalla, joka sisältyy myös Mühldorfer iQ Low Cobs -tuotteisiin, on myös positiivinen vaikutus ruuansulatukseen. Siksi ne korvaavat tiivistetyn rehun ja niitä voidaan käyttää myös hevosten ruokinnassa ennaltaehkäisevästi.

* Alennettu sokeri * ilman myllyn lisätuotteita * ei melassia * sopii automaattisyöttölaitteisin

Sulava proteiini: 10,8%.

Sulava energia: 11,6 MJ DE / kg.

Tärkkelyspitoisuus: 12,2%.

Sokeripitoisuus: 3,6%.

Koostumus: 45% sinimailanen, 38% riisileseitä (stabiloitu), 7,5% pellavansiemenrouhe, 4% oluthiivaa, 3% pellavansiemenöljyä, 1% kalsiumkarbonaattia, 0,5% magnesiumoksidia. Loput prosentit on reseptissä olevien esiseosten osuus.

Analyyttiset komponentit: 13% raakaproteiinia, 7,8% raakaöljyjä ja rasvoja, 12,4% raakakuitua, 11,7% raakatuhkaa, 1,81% kalsiumia, 0,82% fosforia, 0,58% magnesiumia, 0,07% natriumia.

Lisäaineet kilogrammaa kohti: Teknologinen lisäaine: 10 g sedimenttiperäistä klinoptiloliittia (1 g568).

Luonnontuote, analyyttisissä komponenteissa voi olla aavistuksen eroja erissä.

1–4 kg päivässä, vaatimuksista ja suorituskykyvaatimuksista riippuen, riittävän raakakuidun ja raikkaan juomaveden lisäksi.

Pakkaus: 20 kg