172,50 

Poista
Tuotetunnus (SKU): 1096-1 Osastot: , ,

Kuvaus

LeMieux Merino+ huopa on oma virstanpylväänsä satulahuopien kehityksessä. Se on pitkän tutkimuksen ja testauksen tulos, jossa tavoitteena oli löytää puhdas lampaanvillahuopa, jossa yhdistyy Merino-villan tiheys ja pehmeys, mutta joka kestää päivittäisen käytön ja säännöllisen pesun aiheuttaman kulutuksen. Yhdistelmä hienoa Woolmark-akkreditoitua Australian Merino-villaa ja kauniisti suunnitellut kankaat laittavat nämä Merino + huovat omaa luokkaansa – luonnollisilla materiaaleilla tekniset ominaisuudet.

Usein oikealla lampaannahkalla vuoratut padit tulevat käytössä koviksi ja hauraiksi. Näissä huovissa käytetty lampaanvilla on poistettu nahasta ja ommeltu ainutlaatuiseen vuorikankaaseen, joka voi laajentua ja supistua säilyttäen silti vahvuutensa. Tämä kangas edistää kosteuden haihtumista ja pitää näin hevosen selän mahdollisimman viileänä. Merino-villan tiheys tarkoittaa myös sitä, että se auttaa huopaa ja satulaa istumaan hyvin. Se myös liikkuu hevosen muovautuu hevosen muotoijen mukaan olematta liikaa satulan ja hevosen välissä.

Jokainen puolivuorattu huopa on muotoiltu hyvällä säkätilalla ja korkealla cut-back profiililla. Muotoiltu D-rengaskiinnitys ja vahvike satulavyön kohdalla takaavat huovan pitkäikäisyyden.

Kauppiaan suosikkituote!

Lisätiedot

Paino 1.5 kg
Väri

Blackcurrant, Harmaa, Ice Blue, Musta