209,95 

Tuotetunnus (SKU): 1293-1 Osastot: , ,

Kuvaus

CATAGOn FIR-Tech Pro -tuotteissa on tavallisten Fir-tech tuotteiden ominaisuuksien lisäksi ladattava akku, jonka avulla infrapunasäteilyn hyödyn saa käyttöön nopeammin ja tehokkaammin!  Tarkoitus on stimuloida ja edistää luonnollisia itsestäänparantavia prosesseja, joita on aina läsnä kehossa. On osoitettu, että aktiivisen pitkäaallon infrapunasäteilyn vaikutukset lisäävät merkittävästi verenkiertoa ja vähentävät lihasten jännitystä. Nämä aktiivisen pitkän aallon infrapunasäteilyn rentouttavat ominaisuudet tekevät FIR-Tech pro-tuotteista erittäin sopivia käytettäväksi urheilussa, hyvinvoinnissa ja rentoutumisessa.

Käyttösuositus:

Muutamassa minuutissa aktiivinen infrapunayksikkö saavuttaa ytimen lämpötilan ja tuottaa jatkuvaa pitkien aaltojen infrapunalämpöä, joka on erittäin miellyttävää ja rentouttavaa lihaksille sekä sidekudokselle.

Aktiivista infrapunalämpöä voidaan säätää kolmella tasolla painikkeesta, jotta kokemus olisi mahdollisimman mukava. Sitä voidaan käyttää ennen kudokseen kohdistunutta rasitusta tai sen jälkeen luonnollisen palauttamisen saavuttamiseksi.

• Valmistelu ennen treeniä “esilämmitys”: Korkea (PUNAINEN) 15-20 minuuttia

• Kudoksen rentoutuminen ratsastuksen jälkeen: Keskitaso (SININEN) jopa 30 minuuttia – jopa 2 kertaa päivässä

• Yleiskäyttö / hyvinvointi: Keskitasosta korkeaan (PUNAINEN / SININEN) – 15-30 minuuttia • – jopa 2 kertaa päivässä

• Kun käytetään alinta tasoa (VIHREÄ), tuotetta voidaan käyttää jopa 40 minuutin ajan (riippuen ulkolämpötilasta)

HUOM! Varmista saatavuus.

Lisätiedot

Koko

115 cm, 125 cm, 135 cm, 145 cm, 155 cm, 165 cm