Kuolaimien uusi aikakausi?

Neue Schule -tuotteiden suunnittelussa ja valmistuksessa on jotain tavallisuudesta poikkeavaa. Yhtiön perustaja Heather Hyde käynnisti 1990-luvun lopulla yhden ensimmäisistä Britannian kuolainvuokraamoista havaittuaan omakohtaisesti miten vaikeaa oli löytää kunnon ratkaisuja kuolainongelmiin. Perinteisen ja arvostetun hevosvarustetuotannon ollessa laskusuunnassa Britanniassa, Heather päätti yrittää parantaa tilannetta tuomalla markkinoille huolella suunniteltuja, perinteisiä malleja noudattavia sekä täysin uudistettuja kuolainmalleja, joiden valmistuksessa oli huomioitu myös ratsastajien ja ratsujen toiveet ja tarpeet.

Näin he kuvaavat tuotteitaan itse: ”Tämä ”uuden koulukunnan” (Neue Schule) ajattelutapa ruumiillistuu tuotteidemme hienostuneessa muotoilussa ja huippuluokan materiaaleissa. Kenties kehitystyömme auttaa elvyttämään klassisen hevostenkäsittelyn taidon, josta jo muinaiset kreikkalaiset kertoivat. Olemme keskustelleet asiakkaidemme kanssa, ottaneet oppia aiemmista tapahtumista, ajatelleet ratsuasi ja tulevaisuudensuunnitelmiasi ja perustaneet maineemme sille, että sinä ja hevosesi mieluusti työskentelette ja viihdytte yhdessä.”

Valmistajan sivut www.nsbits.com

Neue Schulen alkuperäisen ideologian mukaan myös Ratsastustarvike.net tarjoaa testikuolaimia käyttöösi suosituimmista malleista, jotta voit itse varmistua sen sopivuudesta hevosellesi. Testikuolaimen hinta on 10 eur + postikulut. 10 eur hyvitetään ostetun kuolaimen hinnassa.

Mikäli kaipaat apua oikean kuolaimen valinnassa tai sinulla herää muuten kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä!

p. 040-7041 464
kaarin@ratsastustarvike.net